Nyttige links

Grundejerforeningen Klintsø

- i det skønne Odsherred

Nyttige links


Klintebjerg

Med denne hjemmeside vil bestyrelsen forsøge at skabe et forum, hvor grundejere og andre interesserede kan få et indblik i hvad Grundejerforeningen Klintsø står for, hvordan den drives og samtidig være et informationsgivende forum for den der har interesse i at få en hurtigt overblik.


Vi vil også gerne udvise en åbenhed, og her give tilladelse til at du fx inden du vælger at blive ejer af et af de dejlige sommerhuse også får mulighed for at læse lidt om, hvad der sker og er sket igennem de sidste par år. Ligeledes er denne side også et forum for ejendomsmæglere, idet de kan hente relevant information om grundejerforeningen i tilfælde af, at de skal sælge et af de skønne sommerhuse. 


Her er en række nytting links, som du kan få brug for:


Odsherred Kommune

Hent al form for information fra kommunen.

"Den lille grønne 2018"

Her finder du information om nyttige praktikaliteter så som renovation, storskraldsordning, genbrugsstationer, afbrænding af affald, sorteringsvejledninger og mange flere uundværlige oplysninger.

Odsherred Forsyning

Her kan du finde information om dagrenovation, tømning af septiktanke mm

Affald tømmes hver 2. tirsdag, med undtagelse ugerne fra 23-35 - her tømmes hver tirsdag.

Nyrup Vandværk

Som grundejer, har du også købt en andel af vandværket, og dermed har du din del af ansvaret for at vi har godt drikkevand i hanerne.

Bygningsreglement - sommerhuse

Her kan du læse om hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at ændre noget ved dit sommerhus.

Losseplads, Genbrug & Grenplads

Vær opmærksom på, at har du meget haveaffald, store rødder og mange grene, så skal du køre til Rørvig på den dertilindrettede Grenplads på Søndervangsvej 13. Du kan blive afvist, hvis du forsøger at læsse af på genbrugspladserne.

Spildevandsplan i Odsherred

Her finder du tillæggene til de gældende spildevandsplaner for de tidligere Dragsholm, Nykøbing-Rørvig og Trundholm kommuner.

Kloakeringsplan

Odsherred Kommune vil sikre vandkvaliteten gennem sommerhuskloakering. Se arbejdets tidsplan og læs hvad du gør, hvis du har etableret en ny bundfældningstank eller samletank.

Odsherred Turistforening

Turistforeningen er en non-profit græsrodsforening, der formidler gode oplevelser og fordele til dig, når du opholder dig i Odsherred, hvor vi nyder lyset, livet og landskabet.

Bliv medlem - det koster kun 200 kroner pr. år og opnå en masse fordele ved oplevelser i Odsherred.

VisitOdsherred

Det lokale turistbureau i Nykøbing ligger på Holtets Plads 1 i Nykøbing. På deres hjemmeside kan du læse om Odsherreds fortræffeligheder i form at forskellige attraktioner, begivenheder og seværdigheder.

Nabohjælp

Med Nabohjælp kan du undgå op til hvert 4. indbrud, og klistermærker viser at du og dine naboer holder øje med hinandens huse.

Naturpleje i sommerhusområde

Denne vejledning er til brug for dig, som lige har købt sommerhus i Odsherred, eller for dig, som har haft sommerhus i et af Danmarks smukkeste sommerhusområder igennem mange år.

Friluftsrådet - paraply for friluftslivet

Friluftsrådet er en selvstændig, ikke-statslig paraplyorganisation, der samler over 90 foreninger. Friluftsrådets medlemsorganisationer har det til fælles, at deres aktiviteter handler om natur, miljø eller friluftsliv, men derudover kan de have mange forskellige interesser i at bruge og opleve naturen.

Sol og Strand

Udlejningsbureau, der samtidig har en meget anvendelig hjemmeside med tips og tricks til hvad man kan foretage sig når man holder ferie i Klint/Odsherred.

Mols-Linien

Telefon: 70 10 14 18

Online Booking


Hundested-Rørvig

Telefon: 47 93 71 50

Online Booking


Sejrøbugtens færger


Buskøreplaner

Busserne i Odsherred drives af selskabet MOVIA.


Togtrafik

Tjek køreplanen for togforbindelsen mellem Nykøbing Sjælland & Holbæk - i folkemunde kaldet "Grisen". Eller find tog-forbindelser til og fra Odsherred via DSB's hjemmeside.


Taxi

Husk at ringe i god tid - der er ikke så mange taxaer i og omkring Nykøbing


Byggemarkeder

Silvan

Jem & Fix

Stark

Jensens Byggemarked i Højby


Ny bog om Odsherred

Overdådigt illustreret bog med fortællinger om alt det bedste i Geopark Odsherred udkom i juli 2015. Krydret med lokalt baserede opskrifter fungerer bogen oven i købet perfekt som sommerhus-kogebog. Køb den på turistkontoret eller i specialforretningen "Lokalkompagniet" i Algade. Læs mere her.


Landliggeren

Hjemmesiden www.landliggeren.dk er et nyhedsmagasin med kommunale nyheder og turismerelateret stof fra Odsherred, primært henvendt til sommerhusfolket.

 

Siden indeholder udvalgte artikler fra den trykte avis, "Landliggeren" samt udvalgte nyheder, som kommer frem mellem udgivelserne af de to årlige Landligger-aviser.

 

Som et fast element indeholder siden hele den seneste landliggeravis i en elektronisk E-paper-udgave.


Ud i naturen

Udinaturen-kortet samler tilbud ude i den danske natur. Brugere kan finde friluftstilbud her - eller oprette sig som bidragsyder og lægge nye tilbud på. Informationerne på kortet ligger, så alle nemt kan lave apps, programmer og hjemmesider med dem.


Copyright Grundejerforeningen Klintsø © All Rights Reserved